Sommartider

Vi har semesterstängtoperation och vårdavdelningen  v. 29-32Reumatologimottagningen i Varberg har också stängt v. 29-32. Vi hänvisar då till Reumatologimottagningen i Halmstad som har öppet hela sommaren. Ortopedmottagningen har stängt fredagar v. 29-31 och hela v.32Receptionen i Halmstad har öppet mån-tors 8.00-16.00 samt fre 8.00-14.00. Vid frågor kontakta oss här.

Trevlig sommar önskar personalen!

Röntgen och MR

På Capio Movements röntgenavdelning har vi tillgång till den främsta tekniken. Här genomför vi tusentals röntgenundersökningar årligen. 

På Capio Movements röntgenavdelning genomför vi undersökningar i slätröntgen, MR (magnetisk resonanstomografi) och digital skelettröntgen. Vårt mål är att kunna erbjuda enastående service vad gäller utlåtanden, bemötande och tillgänglighet. Utrustningen är toppmodern och vi verkar i fräscha lokaler i en positiv miljö. 

Under 2014 genomförde vi 3 769 MR-undersökningar och 6 086 slätröntgenundersökningar. Vi finns på entréplanet i omedelbar anslutning till Capio Movements övriga verksamheter på Bergsgatan i centrala Halmstad.