Sommartider

Vi har semesterstängtoperation och vårdavdelningen  v. 29-32Reumatologimottagningen i Varberg har också stängt v. 29-32. Vi hänvisar då till Reumatologimottagningen i Halmstad som har öppet hela sommaren. Ortopedmottagningen har stängt fredagar v. 29-31 och hela v.32Receptionen i Halmstad har öppet mån-tors 8.00-16.00 samt fre 8.00-14.00. Vid frågor kontakta oss här.

Trevlig sommar önskar personalen!

Fysioterapeut

Du som har en reumatologisk sjukdom, tillhör reumatologkliniken och behöver hjälp med din rehabilitering, är välkommen till oss fysioterapeuter på Capio Movement.

Vi erbjuder dig som patient individanpassad träning beroende på behov och förutsättningar. Vi har träning i grupp eller individuellt både på land och i bassäng.

Målet för träningen är att bibehålla och förbättra funktion, fysisk kapacitet, minska symtom, att förbättra livskvalitet. Med kontinuerlig uppföljning och stöd efter rehabiliteringsperioden skapar vi tillsammans förutsättningar för dig att fortsätta självständigt med din träning.

Träning kan ibland inledas vid det första besöket, därför kan det vara bra att du har bekväma kläder på dig eller med dig.