Dietist till paramedicin, Medicinkliniken Capio S:t Görans sjukhus

Vi söker dig som är legitimerad dietist med intresse av att arbeta på ett akutsjukhus. Vi har ett brett uppdrag och arbetare på akutmedicin-, hjärt-, medicin-, kirurgi- och neurologiska kliniken. Vi är i dagsläget sex dietister och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer med rätt kompetens.

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och arbeta inom både sluten- och öppenvården. Arbetsuppgifterna består främst av nutritionsbedömning och kostbehandling till patienter individuellt. I tjänsten ingår även patientskolor samt handledning av studenter.

Här har du möjlighet att lämna en spontanansökan som legitimerad dietist på Medicinkliniken.

Välkommen med din intresseanmälan!

Vi kontaktar dig om vi har en tjänst som kan vara aktuell för dig.

Titta gärna med jämna mellanrum efter lediga tjänster på vår hemsida under rubriken Lediga jobb.

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.