Fysioterapeut/sjukgymnast till paramedicin, Medicinkliniken Capio S:t Görans sjukhus

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse av att arbeta på ett akutsjukhus. Vi har ett brett uppdrag och arbetare på akutmedicin-, hjärt-, medicin-, kirurgi-, anestesi- och neurologiska kliniken. Vi är i dagsläget 19 fysioterapeuter/sjukgymnaster och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer med rätt kompetens.

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och arbeta inom både sluten- och öppenvården. Arbetsuppgifterna består främst av bedömning, behandling, mobilisering och information till patienter. Helgtjänstgöring samt handledning av studenter ingår i uppdraget.

Här har du möjlighet att lämna en spontanansökan som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast på Medicinkliniken.

Välkommen med din intresseanmälan!

Vi kontaktar dig om vi har en tjänst som kan vara aktuell för dig.

Titta gärna med jämna mellanrum efter lediga tjänster på vår hemsida under rubriken Lediga jobb.

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.