Läkare - Capio Närsjukvård

Vår största styrka är våra kunniga och engagerade medarbetare. De är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter. Inom Capio Närsjukvård är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med personer med rätt kompetens.

Oavsett var du befinner dig i din läkarkarriär kan Capio vara något för dig. Du kanske redan är utbildad specialist i allmänmedicin eller så funderar du på att göra din ST inom allmänmedicin. Om du vill vara en del av en organisation med starkt fokus på systematiskt kvalitetsarbete, som satsar på kompetensutveckling och där du har ett stort inflytande över din egen vardag – tveka inte att höra av dig till oss.

Välkommen att skicka din intresseanmälan till oss. Vi kontaktar dig för dialog om vi har en tjänst som kan vara aktuell för dig.

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.