Underläkare medicin Capio S:t Görans Sjukhus

Välkommen med din intresseanmälan till vikariat som underläkare inom internmedicin!  

Vi söker dig som är intresserad av bred internmedicin där ett stort fokus ligger på den akuta verksamheten. Som vikarierande underläkare får man arbeta på medicinakuten samt våra medicinska vårdavdelningar (gastro, hema, lunga och endokrin), infektion, kardiologi (svikt, HIA, arytmi) och de  akutmedicinska avdelningarna AVA och MAVA.

I tjänsten ingår även jourer nattetid och på helger.  Du är examinerad eller legitimerad läkare och får gärna ha tidigare erfarenhet som underläkare inom internmedicin. Vi anställer inte kandidater som underläkare. Du ska tycka om att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt med stöd från seniora kollegor.

Vi kontaktar dem som vi är intresserade av att träffa för intervju när behov uppstår. 

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.