Specialistläkare kardiologi

Här har du möjlighet att lämna en spontanansökan om du är specialistläkare inom kardiologi och vill arbeta på Hjärtkliniken.

Välkommen med din intresseanmälan!

Om kliniken och sjukhuset 

Hjärtkliniken har ca 190 medarbetare, inklusive ca 35 anställda läkare varav 24 är kardiologspecialister. Hjärtkliniken har ett brett akutkardiologiskt uppdrag och är organiserad med flödesansvariga team ledda av en läkare. Vi har ett tätt samarbete över hela flödet mellan akutmottagningen, avdelningar och mottagningar. För närvarande har vi 3 slutenvårdavdelningar, PMoperation, angiolab samt en stor öppenvårdsmottagning. Vår största tillgång är våra kunniga och engagerade medarbetare. De är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter, men också för att vi ska kunna skapa en bra arbetsmiljö för varandra.

Vår FoU verksamhet utvecklas och USVansökan för att bli del av universitetssjukvården är inskickad till KI december 2019. Det stora patientflödet ger goda förutsättningar till kliniska projekt och bra underlag för forskning.

Utifrån vårt patientunderlag är det en fördel om du även har dubbelspecialisering i internmedicin utöver att Du är specialist inom kardiologi.

Vi kontaktar dig för dialog om vi har en tjänst som kan vara aktuell för dig.

De tjänster som vi söker kollegor till just nu utannonseras på vår hemsida under rubriken Lediga jobb, titta gärna där med jämna mellanrum.

Vänliga hälsningar,

Annica Ahl
Verksamhetschef Hjärtkliniken, Capio S:t Görans Sjukhus

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.