ST-läkare Anestesi Capio S:t Görans Sjukhus

Tack för att du visar intresse för att jobba hos oss på Anestesikliniken på Capio St Görans Sjukhus! Vår största tillgång är våra kunniga och engagerade medarbetare. De är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter, men också för att vi ska kunna skapa en bra arbetsmiljö för varandra.

Vi erbjuder våra underläkare:

  • Stort och brett patientmaterial, med mycket patientkontakt
  • Både anestesi och intensivvård från start
  • Stort ansvar från början, bla genom att du är ensam anestesijour på sjukhuset med bakjour i hemmet
  • Garanterad kontinuerlig fortbildning med en personlig kompetenspeng, även som specialist
  • Delaktighet i klinikens utveckling

På grund av ovanstående så söker vi underläkare med en del erfarenhet innan start – ett sk narkosår före AT eller annat vikariat efter AT där du fått erfarenhet av att bedöma akut sjuka patienter. Vi söker dig som har bestämt dig för specialiteten och tycker att just Capio St Görans Sjukhus är extra intressant som arbetsplats. Vi anställer underläkare som vi vill ha som framtida specialistkollega och erbjuder ST-tjänst direkt med 6 månaders provanställning. Det är därför viktigt att du i din ansökan motiverar varför du vill jobba med Anestesi och Intensivvård och varför du vill göra det på Capio St Görans Sjukhus! Mer info om sjukhuset och anestesikliniken finns på hemsidan.

Om du tror att detta skulle kunna vara ett jobb för dig är du välkommen att lägga in cv och personligt brev här. Vi rekryterar regelbundet och går då igenom de ansökningar som har kommit in.

Vänliga hälsningar,
Katarina Groth
ST-läkarchef
Anestesikliniken
Capio S:t Görans Sjukhus

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.