Underläkare Urologisektionen Capio S:t Görans Sjukhus

Välkommen med din intresseanmälan till vikariat som underläkare på Urologisektionen på Kirurgkliniken, Capio S:t Görans Sjukhus!  

Vi söker dig som är intresserad av en kirurgisk specialitet med inriktning för urologi, där ett stort fokus ligger på avdelningsverksamheten. Som vikarierande underläkare får man arbeta på avdelning 39. Du kommer att jobba självständigt en att ronda patienterna med en specialistläkare som rondstöd, skriva ut patienterna och besvara frågor från avdelningen. Till din hjälp har du alltid en dagbakjour.

I tjänsten ingår i regel inga jourer men om intresset finns så får du gå som rondhjälp på lördagar 08:00-14:00 mot extra betalning.  Du är examinerad eller legitimerad läkare och får gärna ha tidigare erfarenhet som underläkare. Vi anställer inte kandidater som underläkare. Du ska tycka om att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt med stöd från seniora kollegor.

Vi kontaktar dem som vi är intresserade av att träffa för intervju när behov uppstår. Anställningen är tidsbegränsad med 6 månader.

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.