Vikarierande icke legitimerad underläkare på Akutmedicinkliniken

Välkommen med din intresseanmälan till vikariat som underläkare inom akutmedicin!  

Vi söker dig som är intresserad av bred internmedicin där ett stort fokus ligger på den akuta verksamheten. Som vikarierande underläkare får man arbeta på medicinakuten samt våra akutmedicinska avdelningarna AVA och MAVA 50 och MAVA 55.

I tjänsten ingår även jourer nattetid och på helger.  Du är examinerad får gärna ha tidigare erfarenhet som underläkare inom internmedicin. Vi anställer inte kandidater som underläkare. Du ska tycka om att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt med stöd från seniora kollegor.Just nu har vi fyllt behovet för sommaren och en bit in i höst. 

Vi kontaktar dem som vi är intresserade av att träffa för intervju när behov uppstår.

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.