Vikarierande icke legitimerad underläkare på Akutmedicinkliniken

Välkommen med din intresseanmälan till vikariat som underläkare inom akutmedicin!  

Vi söker dig som är intresserad av bred internmedicin där ett stort fokus ligger på den akuta verksamheten. Som vikarierande underläkare får man arbeta på medicinakuten samt våra akutmedicinska avdelningarna AVA och MAVA 50 och MAVA 55.

I tjänsten ingår även jourer nattetid och på helger.  Du är examinerad får gärna ha tidigare erfarenhet som underläkare inom internmedicin. Vi anställer inte kandidater som underläkare. Du ska tycka om att arbeta på ett strukturerat och självständigt sätt med stöd från seniora kollegor.Just nu har vi fyllt behovet för sommaren och en bit in i höst. 

Vi kontaktar dem som vi är intresserade av att träffa för intervju när behov uppstår.

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.