Vikarierande underläkare till Hjärtkliniken

Tack för att du visar intresse för att jobba hos oss på Hjärtkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus!

På Hjärtkliniken arbetar drygt 30 specialister i kardiologi och drygt 10 ST läkare i kardiologi, tillsammans med övriga medarbetare.

Vår största tillgång är våra kunniga och engagerade medarbetare. De är en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter, men också för att vi ska kunna skapa en bra arbetsmiljö för varandra. Som underläkare blir man snabbt en del av kliniken och en viktig medarbetare.

Vi anställer bara underläkare som avlagt sin läkarexamen. Vi kommer således inte beakta ansökningar där den sökande inte uppfyller dessa

Vi erbjuder våra underläkare:

  • Stort och brett patientmaterial, med mycket patientkontakt
  • Arbete på våra hjärtavdelningar och akutmottagningen
  • Formell handledning
  • Helg- och nattarbete ingår i tjänsten.

Vi söker Dig som har avlagt läkarexamen som önskar ett stimulerande och utvecklande vikariat i väntan på AT tjänst.

Om du tror att detta skulle kunna vara ett jobb för dig är du välkommen att lägga in cv, examensbevis och personligt brev här. Vi rekryterar regelbundet och går då igenom de ansökningar som har kommit in.

Vänliga Hälsningar

Anette Jemtrén

ST läkarchef/Studierektor

Hjärtkliniken

Capio S:t Görans Sjukhus

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.