Distriktssköterska , med möjlighet till egen mottagning

Sista ansökningsdag: 2021-10-08   

Publicerades: 2021-08-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken Sjöbo är en välfungerande vårdcentral med ca 4 000 listade patienter.
Hos oss hittar du förutom sedvanlig vårdcentral även BVC, tandvård och företagshälsa. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot en ny arbetskamrat. Välkommen att söka!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu  distriktsjuksköterskor/sjuksköterskor till vår mottagning i Sjöbo

Vi är en välfungerande  enhet med i dagsläget  2 allmän specialister, undersköterskor, medicinsk sekreterare, distriktssköterskor, fysioterapeut, receptionist som arbetar med dig i Teamet.  Vi kommer även att ha ST och AT läkare hos oss från hösten.

Du kommer att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning/triagering, och sen har  du möjlighet till egen mottagning inom ex BVC eller äldre mottagning. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patient focus- En väg in. Under hösten ska vi planera genomförandet av ytterligare lokaler, som ska till under 2022. Kom och var med i denna spännande utveckling av vår vårdcentral.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer:

Är du nyutbildad gör vi ett längre introduktionspaket till dig.

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska, som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral.

 Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

 

Övrig information

Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning.

Rätt lön till rätt person!

Start efter överenskommelse.80-100%

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: enligt ök

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Fritzell, Tel:076-644 39 31

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2022-01-01
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-10-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-10-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2021-10-17
Stockholms län
ASIH
2021-10-16
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2021-10-14
Stockholms län
Capio Vårdcentral Wasa
2021-10-07
Skåne län
Capio Citykliniken Båstad
2021-10-03
Skåne län
Capio Citykliniken Klippan
2021-10-01
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-09-30
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-09-30
Östergötlands län
Capio Närsjukvård Region Mitt
2021-09-26
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-09-19
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2021-09-19
Örebro län
Capio Vårdcentral Lekeberg
2021-09-19