2 st PTP-psykologer till Capio Vårdcentral Grästorp

Sista ansökningsdag: 2019-08-31   

Publicerades: 2019-07-03

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vi är en välfungerande vårdcentral i den lilla kommunen Grästorp, med 5600 listade patienter mitt i Västra Götaland. Här finns allt under samma tak: psykolog-, läkar- och sköterskemottagning, BVC, rehabilitering, MVC (tillhör Närhälsan) och medicinsk fotvård. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper, liksom hög tillgänglighet till psykolog, för att på bästa sätt hjälpa patienterna. Som ensam vårdcentral i kommunen har vi även ett nära och naturligt samarbete med kommunens socialtjänst, skola m fl.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med i vårt team på vårdcentralen i Grästorp?

Idag har vi en psykolog som bland annat arbetar med traumabehandling, anknytningsproblematik och som handleder PTP-psykologer. Psykologverksamheten är en naturlig del i vårdcentralens mottagningsarbete och är därför belägen mitt i läkarmottagningen. Vi förstår betydelsen av att ha kollegor i sin egen profession att diskutera med, vilket medför att vi är intresserade utav 2 st PTP-psykologer.

I tjänsten ingår bland annat

  • rådgivning och bedömning via telefon eller digitalt
  • att utreda, bedöma och behandla lindrig och medelsvår psykisk ohälsa
  • att för en patient med behov av samordnade rehabiliteringsinsatser verka för att rehabiliteringsprocessen sker samordnat med patientens övriga behandlingar

Som PTP-psykolog kommer du att ingå i regionens PTP-program, vilket innebär regelbundna utbildningsdagar samt träffar med andra PTP-psykologer. Arbetsplatsen är kvalitetscertifierad och godkänd av Socialstyrelsen.

Tjänsten är en visstidsanställning med eventuell möjlighet till fast tillsvidareanställning.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns det en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte.

HÄR kan du läsa mer om Capio Vårdcentral Grästorp.
Hitta hit: KARTA

Kvalifikationer

Du som söker ska ha psykologexamen.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-09-01 eller snarast möjligt

Kontaktperson Capio

Tina Hogbäck, verksamhetschef, Tel:0733-33 83 11

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.