Barnsjuksköterska/distriktssköterska till Capio Barnavårdcentral Vårberg

Sista ansökningsdag: 2019-12-08   

Publicerades: 2019-11-08

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Vårberg är en mindre vårdcentral som håller till i fina nyrenoverade lokaler. Hos oss arbetar 17 engagerade medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 5 500 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Vi har en stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling.

Beskrivning av tjänst

Vi växer! Vill du vara med och göra skillnad?

Vi på Capio barnvårdcentral Vårberg har fått möjlighet att rekrytera ytterligare en BVC-sjuksköterska till vår BVC enhet som finns i samma lokaler som vårdcentralen. Är Du den Vi söker?

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi arbetar aktivt med kvalité och arbetsmiljö.

Vi arbetar med det lilla hembesöksprogrammet som innebär att vi gör de första hembesöken tillsammans med familjerådgivare. Vi har ett nära samarbete med socialtjänsten i Skärholmens stadsdel och öppna förskolan samt har fokus på hälsofrämjande, förebyggande och stödjande aktiviteter för föräldrar och barn i närområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara del i ett mindre team som arbetar tillsammans på barnavårdscentralen

Vi står i startgropen för att införa flera digitala verktyg, som chatt och video, och behöver få in dig som är intresserad, och har egna idéer runt hur vi kan arbeta med att utveckla vården. Vi bedriver med moderna arbetssätt och digitala tjänster för att möta patienterna där de är.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. DU ska gilla utmaningar och vilja vara delaktig i enhetens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, trevlig arbetsmiljö

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 70-100 %, kan diskuteras

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Monica Edström, Tel:073-350 65 33

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
BHV-sköterska
Capio Läkarhus Kvillebäcken
2019-12-04
Barnsjuksköterska till BVC
Capio Citykliniken Broby
2019-11-29