Capio Psykiatri Kungsängen söker utredande psykolog

Sista ansökningsdag: 2021-10-08   

Publicerades: 2021-09-07

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Beskrivning: Capio Psykiatri erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Upplands Bro och Järfälla. Psykosmottagningen i Kungsängen har det övergripande ansvaret för psykosvården i Järfälla och Upplands-Bro kommun och vänder sig till dig som har en psykossjukdom.
Vi riktar oss till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län i behov av öppen psykiatrisk vård på specialistnivå. Det innefattar även patienter som vårdas enligt öppen psykiatrisk tvångsvård (ÖPT). Vi tillämpar en flexibel åldersgräns mellan barn- och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin beroende på patientens vårdbehov.

Vi erbjuder lokal öppenvårdspsykiatri för vuxna. Härmed avses utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.
På mottagningarna förekommer både akuta och planerade mottagningsbesök, konsultationer samt mobil verksamhet för t e x hembesök. Vid samsjuklighet eftersträvas integrerad behandling och en obruten vårdkedja med få kontaktpunkter.

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta på en trivsam mottagning med inriktning mot psykossjukdomar samt neuropsykiatri?

Mottagningen är belägen centralt i Kungsängen, nära kommunikationer.

Du kommer att ha en viktig och central roll i verksamheten, både kliniskt och verksamhetsutvecklande, i nära samarbete med övriga medarbetare. Vi är en förhållandevis liten mottagning med stort engagemang för vårt arbete. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att utreda/diagnostisera personer med misstänkt neuropsykiatrisk problematik samt personer med misstänkt neuropsykiatrisk problematik. 

Vi söker dig, som vill bidra med din kompetens i vår kliniska vardag, såväl som att driva utvecklingsarbete. Som den första psykologen på mottagningen ser vi att du kommer  kunna berika vår mottagning med just din specifika kompetens, och att vi tillsammans kommer utveckla och förbättra vården för våra patienter. 

Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kvalitet i diagnostik, behandling och bemötande. Vi arbetar utifrån evidensbaserade, beprövade metoder, och vi följer internationella, nationella och regionala riktlinjer.

Vi söker nu leg KBT psykolog med  intresse för utredning och diagnostik

Arbetsuppgifter: Sedvanliga psykologuppgifter som psykologiskt bedömnings-och behandlingsarbete samt neuropsykiatriska utredningar. Behandling sker både individuellt och i grupp. Utvecklingsarbete ingår också. 

Vi erbjuder dig: Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter för utveckling. Vi erbjuder handledning. Möjlighet till flexibla arbetstider finns och vi erbjuder konkurrenskraftig lön.  Möjlighet för distansarbete i hemmet kan möjliggöras. 

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad psykolog  med intresse och erfarenhet av psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och söker dig som bemöter patienter väl, trivs att samarbeta med kollegor samt vill driva utveckling- och förändringsarbete. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med vår målgrupp. 

Vi eftersträvar en jämn kön- och åldersfördelning på mottagningen. Språkkunskaper utöver engelska och svenska är mycket meriterande. 

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, heltid. Initialt som provanställning i 6 månader. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid. Deltid kan bli aktuellt utifrån eget önskemål. 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Malmberg, Tel:08 – 684 00 462

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-10-14
Stockholms län
Capio Vårdcentral Wasa
2021-10-14
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-10-14
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Strömstad
2021-10-13
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-09
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-10-02
Stockholms län
Capio Vårdcentral Skogås
2021-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2021-09-30
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-09-30
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Bro
2021-09-19