Capio Psykiatri söker rehabkoordinator till Järfälla och Upplands Bro

Sista ansökningsdag: 2020-03-15   

Publicerades: 2020-02-07

Om oss

Capio Psykiatri Järfälla erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.

Beskrivning av tjänst

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu rehab koordinator till våra mottagningar i Jakobsberg och Kungsängen.

Capio Psykiatri startade sin verksamhet i maj 2019 och vi önskar nu utveckla vår rehab funktion.

Vi söker dig som är utbildad socionom eller leg sjuksköterska med intresse för att samordna rehabilitering och återgång till arbetslivet för våra patienter.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att underlätta och samordna rehabprocessen för våra patienter. Du kommer att arbeta i team på mottagningen, men också ha ett nära samarbete med försäkringskassan och i vissa fall kommunen. På mottagningarna arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, fysioterapeut samt medicinska sekreterare.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i Psykiatri eller utbildad socionom. Saknar du uppdragsutbildningen  "koordinering av rehabprocessen" kommer vi att ombesörja att du får den via KI. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  

Personliga egenskaper:
Som person är du engagerad, ansvarstagande och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är också flexibel och har god pedagogisk förmåga och kan tänka dig ingå i ett tvärprofessionellt team.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning. Heltid, dagtid måndag-fredag 8 – 16.45.  

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Malmberg, Tel:0739 105 634

Anna Fahlgren, Tel:08 580 040 88

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri Centrum för Stress och Trauma söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2020-03-10