Distriktssköterska

Sista ansökningsdag: 2022-01-30   

Publicerades: 2021-12-17

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Sjöbo är en välfungerande vårdcentral med ca 4 000 listade patienter.
Hos oss hittar du förutom sedvanlig vårdcentral även BVC, tandvård och företagshälsa. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot en ny arbetskamrat. Välkommen att söka!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker Dig som är Distriktssköterska och sjuksköterska! Som sjuksköterska  kommer du arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning/triagering. Vi har chattfunktion samt FLOW funktion Möjlighet att ha egen mottagning finns.  

Är du Distriktssköterska vill vi ha dig som ser det som utmanande  att ha egen mottagning inom något av områdena Astma/KOl, Blodtryck/hjärtmottagning, BVC eller Motiverande samtal. Här ingår även sedvanligt mottagningsarbete och telefon triagering.

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vi söker även dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av vårdcentral, men välkomnar även nyutbildade sjuksköterskor.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Fritzell, Tel:076-644 39 31

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Selma
2022-03-11
Stockholms län
Capio Vårdcentral Väsby
2022-03-01
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Kvillebäcken
2022-02-28
Stockholms län
Capio Vårdcentral Viksjö
2022-02-13
Skåne län
Capio Vårdcentral Lund Clemenstorget
2022-02-11
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2022-02-01
Skåne län
Capio Vårdcentral Hässleholm
2022-01-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2022-01-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2022-01-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Veberöd
2022-01-30
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Mölndal
2022-01-24