Distriktssköterska/Sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2019-10-31   

Publicerades: 2019-10-12

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Vårberg är en mindre vårdcentral som håller till i fina nyrenoverade lokaler. Hos oss arbetar 17 engagerade medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 5 500 listade patienter. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Vi har en stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

 

Vi söker nu DIG som är distriktsjuksköterska eller sjuksköterska, gärna med erfarenhet av vårdcentralsarbete,  till vår mottagning. Du kommer att bli en del i vårt team med  egen patientmottagning som du själv har möjlighet att påverka och utveckla. Vi står i startgropen för att införa flera digitala verktyg, som chatt och video, och behöver få in dig som är intresserad, och har egna idéer runt hur vi kan arbeta med att utveckla vården vi bedriver med moderna arbetssätt och digitala tjänster för att möta patienterna där de är.

I arbetsuppgifterna ingår även viss del i telefonrådgivning och i vårt drop in flöde där vi arbetar i team med läkare och psykolog.  Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus, vi arbetar teambaserat och är ett bra inarbetat team som har högt till tak och en lättsam atmosfär. Vi klassas som en liten vårdcentral och vi har skapat en gemytlig och familjär atmosfär för såväl personal och patienter. Vi arbetar med hög kvalité, och en god arbetsmiljö är viktig. Vi ser det personliga mötet som avgörande, på alla plan.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktsjuksköterska alt. sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling och se möjligheterna med de digitala verktygen för att öka tillgängligheten och förbättra arbetsmiljön.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Monica Edström, verksamhetschef, Tel:073-350 65 33

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Hemsjukvård Högdalen söker två SSK / DSK
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-12-31
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Höganäs
2019-11-30
Distriktssköterska / Sjuksköterska
Capio Vårdcentral Väsby
2019-11-30
Distriktssköterska till mottagning Capio vårdcentral Viksjö
Capio Vårdcentral Viksjö
2019-11-28
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Axess
2019-11-21
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-11-18
Distriktssköterska/sjuksköterska
Capio Vårdcentral Vintergatan
2019-11-16
Mottagningssköterska / Distriktssköterska Ringen Online
Capio Vårdcentral Ringen
2019-11-15
Distriktssköterska
Capio Novakliniken Marinan Ystad
2019-11-03
Distriktssköterska/Sjuksköterska med intresse för vidareutbildning
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2019-10-31
Distriktssköterska / Sjuksköterska
Capio Hälsocentral Brynäs
2019-10-31
Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Amhult
Capio Vårdcentral Amhult
2019-10-31
Distriktssköterska i hemsjukvård
Capio Vårdcentral Årsta
2019-10-31
Distriktssköterska
Capio Vårdcentral Blackeberg
2019-10-31
Distriktssjuksköterska till Capio Läkarhus Selma
Capio Läkarhus Selma
2019-10-31
Distriktssköterska till BVC
Capio Citykliniken Broby
2019-10-25