Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård

Sista ansökningsdag: 2021-01-30   

Publicerades: 2020-12-16

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Högdalen ligger i södra Stockholm med goda tunnelbana och bussförbindelser.
Du kommer att komma till en vårdcentral med 32 kollegor som varje dag är delaktiga i vårdcentralens utveckling och förbättring. Vårdcentralen har en lista på 13 300 patienter och vår önskan är erbjuda våra patienter den bästa tänkbara vård. Vi har precis gjort en stor renovering av våra lokaler så vi måste tyvärr använda klyschan att vi finns i fina, ljusa lokaler. Renoveringen har gjort att hela vårdcentralen fått sig ett ansiktslyft och på köpet motiverade medarbetare som ser möjligheter att arbeta med flöden och mottagningar på ett nytt sätt på det som kallar Högdalen 2.0.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst

Vi söker dig som är en lagspelare och som sätter patienten i fokus och arbetar för att uppnå hög kvalité. 

Erfarenhet i hemsjukvård prioriteras då tjänsten är baserad i hemsjukvården. Hemsjukvårdsteamet på 6 personer jobbar med kvalité, patientsäkerhet och fokuserar på att våra patienter får den bästa tänkbara vård. Du kommer vara ansvarig för ett eget område. Då vi samarbetar med många parter bl a kommunen, rehab dietist mm krävs det att du har  en god samarbetsförmåga

 Låter detta som en arbetsplats där du vill jobba? Vi hoppas att svaret är ja på den frågan och ser fram emot att få din ansökan.

Rekryteringen sker löpande så vi ser gärna att du söker redan idag med ett CV och ett personligt brev.

 

Kvalifikationer

Att du är utbildad sjuksköterska eller distriktsjuksköterska och har erfarenhet av att tidigare jobba i hemsjukvården.Vi söker en distriktsköterska till vårt hemsjukvårdsteam som kan ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi arbetar i team dsk/ usk. Du kommer att vara tillgänglig för patienterna på cykel och måste kunna cykla och ha körkort Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du är serviceinriktad, noggrann, snabb och effektiv, tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

 

Övrigt

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Monica Edström, Tel:073-350 65 33

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Brynäs
2021-03-31
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Kvillebäcken
2021-02-25
Värmlands län
Capio Vårdcentral Vålberg/Vänern
2021-02-20
Stockholms län
Capio Vårdcentral Telgeakuten
2021-02-18
Stockholms län
Capio Vårdcentral Kista
2021-02-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-02-04
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-01-31
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-01-31
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-01-29