Kurator vikariat deltid

Sista ansökningsdag: 2020-09-18   

Publicerades: 2020-08-21

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Vi har även en minnesmottagning.

Vi är 2 kuratorer som arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare och andra paramedicinare kring patienten och dess anhöriga. Under hösten -20 och våren -21 behöver vi förstärkning i kuratorgruppen pga. partiell tjänstledighet för studier. Du kommer att tillhöra en paramedicinsk enhet och utifrån den arbeta inom alla våra verksamheter.

I arbetet som kurator ingår bla:

  • Stöd- och bearbetande samtal med patienter och anhöriga
  • Kontakter med myndigheter ex kommuner och Försäkringskassan
  • Utredningar ex färdtjänst och god man
  • Utfärda intyg som styrker behov ex fondmedel, bostadsförtur och bistånd av olika slag

Du behöver ha en socionomexamen och gärna erfarenhet av kuratorsarbete.

Vi ser gärna att du är självständig och flexibel. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Anställning t.o.m.: 2019-08-31

Sysselsättningsgrad: 40-60%

Lön: månadslön

Tillträde: 20201001

Kontaktperson Capio

Åsa Enberg Enhetschef Paramedicin, Tel:087186070

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.