Leg fysioterapeut

Sista ansökningsdag: 2019-07-11   

Publicerades: 2019-06-11

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Den 2/5 2019 tog Capio Geriatrik över driften av Löwetgeriatriken i uppdrag av Region Stockholm. Capio Geriatrik Löwet består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser och en minnesmottagning. På Capio Geriatrik Nacka finns fyra akutgeriatriska vårdavdelningar och en minnesmottagning. På vårdavdelningarna vårdas äldre patienter för bland annat infektioner, hjärtkärlsjukdom, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. I teamet ingår undersköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, logoped och sjuksköterska. Teamet arbetar utifrån ett aktiverande arbetssätt. Hos oss finns ljusa/nyrenoverade lokaler och ett vårdnära ledarskap.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast/ fysioterapeut såsom bedömningar och träning/ behandling efter diagnos, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, vidarerapportering till andra vårdinstanser, deltagande på teamrond.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Helgtjänstgöring på var 10;e lördag.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga. Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka personen. Du har ett tydligt rehab-tänk och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Du bör vara engagerad, driven och ha förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Individuell lönesättning

- Friskvårdsbidrag

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Augusti 2019

Kontaktperson Capio

Malin Eklund, Tel:0707908109

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Orust
2019-08-31
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Enköping
2019-07-12
Leg fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-07-10
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut
Capio Lundby Närsjukhus
2019-07-07
Fysioterapeut till Capio Läkarhus Hjortmossen
Capio Läkarhus Hjortmossen
2019-07-03
Specialistutbildad fysioterapeut till smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-06-30
Lymfterapeut
Capio Rehab Nynäshamn
2019-06-29
Leg. fysioterapeut inom området Idrottsmedicin/Ortopedi /Rehab Globen
Capio Artro Clinic AB
2019-06-22