Leg. sjuksköterska till mottagningsarbete/operationsplanering

Sista ansökningsdag: 2020-11-15   

Publicerades: 2020-10-13

Om oss

Capio Artro Clinic bildades 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2006 är kliniken lokaliserad på Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även vid Globenområdet. Vi bedriver en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom området artroskopisk kirurgi och höft- och knäproteskirurgi. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så driver kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter inom fysioterapi med inriktning mot idrott och ortopedi. Totalt arbetar ca 50 fysioterapeuter på våra rehabenheter vid Sophiahemmet och Globen.

Vår målgrupp är patienter med skador och problem i knä, höft, axel, fotled eller armbågar. Vårt signum är den artroskopiska kirurgin och sedan 2017 är kliniken också verksam inom Region Stockholms vårdval för höft- och knäplastiker. Höft- och knäproteskirurgin har gett en god komplettering till vårt utbud, där vi nu kan ta hand om patienter i alla åldrar och där vi ännu mer kan nyttja vår fina fysioterapiverksamhet till att bygga goda processer kring patienten.

Kliniken har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU), Karolinska Institutet och tillsammans med CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

Capio Artro Clinic har byggt upp en verksamhet i världsklass, där fokus är på patienten och personalen. En arbetsplats där vi bedriver vård av högsta kvalitet och med ett stort engagemang. Vi är övertygade om att det är ett vinnande koncept. För att åstadkomma detta är vi beroende av kunniga och ansvarstagande medarbetare, för att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vår främsta målgrupp är patienter med motions- och idrottsrelaterade skador. Det är allt från elitidrottaren till vardagsmotionären med skador i och intill knä, axel, fotled, höft eller armbågar som behandlas. Sedan 2017 opererar även kliniken höft- och knäplastiker. Tillsammans med Centrum för Idrottsskadeforskning och utbildning (Karolinska Institutet) har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak.

På mottagningen är vi ett team på 15 personer och vi strävar efter att vara en mycket god glädjefylld arbetsplats med högt i tak och med gott samarbete. 

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som leg. sjuksköterska hos oss på mottagningen innebär sedvanligt mottagningsarbete med telefonrådgivning och remisshantering men den främsta uppgiften i nuläget kommer att vara operationsplanering för proteskirurgi gällande höft- och knäled. Du kommer tillsammans med erfaren kollega att ansvara för vårdplanering och för att fylla operationsprogrammen till våra proteskirurger. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med flera års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av operationsplanering är meriterande. 

Vår verksamhet, som ständigt är under utveckling, kräver att du är en flexibel, effektiv och stresstålig person som gillar utmaningar. Du ska vara trygg i dig själv och ha ett glatt humör och kunna peppa dina kollegor. Du skall vara lösningsbenägen och se möjligheter istället för problem. Du behöver ha en stor tilltro till teamarbete som är av yttersta vikt i vårt dagliga arbete där vi alla hjälper varandra efter behov.  

Vi strävar alltid efter att varje enskild patient ska få ett kompetent och trevligt bemötande och att de ska lämna vår klinik med en känsla av oerhört professionellt omhändertagande. Vi följer regelbundet upp detta för att hålla en mycket god omvårdnad av alla patienter. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och en vilja till utveckling och förändring. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Windahl, Tel:0709373791

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Bemanning
2020-12-31
Stockholms län
Capio Bemanning
2020-12-31
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2020-12-20
Stockholms län
Hjärtkliniken
2020-12-15
Stockholms län
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-11-30
Skåne län
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-11-29
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2020-11-27
Stockholms län
Capio Vårdcentral Östermalm
2020-11-23
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2020-11-22
Stockholms län
Capio IT
2020-11-22
Uppsala län
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2020-11-15
Stockholms län
Capio Geriatrik
2020-11-08
Stockholms län
Capio Vårdcentral Väsby
2020-11-07
Stockholms län
Capio Vårdcentral Väsby
2020-11-07
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2020-11-06
Stockholms län
Ortopedkliniken
2020-11-06
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2020-10-31
Östergötlands län
Capio Specialistvård Motala
2020-10-31
Skåne län
Capio Citykliniken Limhamn
2020-10-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Rågsved
2020-10-30