Legitimerad Kurator

Sista ansökningsdag: 2021-10-24   

Publicerades: 2021-09-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till härliga Veberöd! Mitt i detta dynamiska samhälle omgiven av natursköna områden finns vi – Capio Novakliniken Veberöd. Vi är en team med god sammanhållning och en stark laganda. Vårt välutvecklade teamarbete innebär att vi arbetar tvärprofessionellt kring våra patienter vilket både främjar en god arbetsmiljö och gör att vi kan erbjuda våra 5 400 listade patienter bästa möjliga vård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en engagerad kurator som drivs av att : hjälpa och stötta våra patienter, med stödsamtal vid lindriga psykosociala besvär i form av t.ex. krisreaktioner. Kan utreda och bedöma patienters sociala situation i vård och omsorgssituationer, ge social rådgivning samt samordna och koordinera sociala åtgärder och insatser.

Vi eftersträvar korta stödsamtals serier för att kunna ge fler patienter möjlighet till kontakt, och på så sätt få högre tillgänglighet. Du TEAM samarbetar med de övriga professionerna på vårdcentralen, som sjukgymnast, allmänspecialist läkare, och /eller sjuksköterskor t.ex.

Du deltar aktivt i relevanta möten som sambedömningsronder, QPI-ronder, yrkesspecifika möten, pulsrond och APT.

Du väljer om du vill dela din arbetstid mellan enheterna i Veberöd och Sjöbo, eller vara placerad på en enhet. Väljer man båda enheterna är arbetstiden mellan 80-100% mellan 07.45-16.15 måndag till fredag, väljer du en av enheterna Capio vårdenhet Sjöbo eller Veberöd är arbetstiden ca 60%.

 

Som person har du personlig mognad och gärna 5 års arbetslivserfarenhet med att jobba med människor, gärna då som kurator. Empatisk förmåga och relationsskapande är förmågor vi värdesätter högt. Självklart är du utbildad socionom.

 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carina Fritzell, Tel:076-644 39 31

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.