Röntgensjuksköterska mammografi alt delad tjänst mammografi/röntgen

Sista ansökningsdag: 2022-02-01   

Publicerades: 2021-12-23

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vi söker röntgensjuksköterska till mammografin

alternativt

röntgensköterska med delad tjänst mammografi och röntgen.

De flesta röntgensjuksköterskor på Capio S:t Görans sjukhus arbetar hela sin arbetstid på mammografin eller röntgen men några sköterskor har delad tjänst som innebär att man arbetar halva sin arbetstid på mammografin och halva på röntgen. Detta innebär att man kan hålla sin kompetens på topp på båda klinikerna. 

Vi arbetar i både gamla och nya lokaler på sjukhuset.

Arbetsbeskrivning 

Som röntgensjuksköterska på mammografin roterar du mellan olika arbetsuppgifter såsom: mammografiscreening, klinisk mammografi, assistera vid ultraljudsledda punktioner/ stereotaktiska punktioner/ galaktografier, preparatröntgen, receptionsarbete samt screeningtelefoni.

Som röntgensjuksköterska på röntgen roterar du mellan de olika modaliteter som du har kompetens för.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vården och möta upp önskemål från patienter och remittenter.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av mammografi

alternativt

du som är legitimerade röntgensjuksköterska som vill upprätthålla din kompetens inom mammografi och röntgen genom att arbeta 50% på mammografi och 50% på röntgen.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är serviceinriktad, flexibel och kvalitetsmedveten. 

Vi gör urval och rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-02-01

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Heltid

Lön: månadslön

Tillträde: snarast

Kontaktperson Capio

Katarina Byström Jakobsson, Tel:08 58 70 17 99

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-02-06
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-01-23
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-01-23
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-01-23