Vi söker en sekreterare till vår öppenvårdsmottagning.

Sista ansökningsdag: 2021-12-17   

Publicerades: 2021-11-15

Om oss

Beskrivning: Capio Psykiatri erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Upplands Bro och Järfälla. Psykosmottagningen i Kungsängen har det övergripande ansvaret för psykosvården i Järfälla och Upplands-Bro kommun och vänder sig till dig som har en psykossjukdom.
Vi riktar oss till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län i behov av öppen psykiatrisk vård på specialistnivå. Det innefattar även patienter som vårdas enligt öppen psykiatrisk tvångsvård (ÖPT). Vi tillämpar en flexibel åldersgräns mellan barn- och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin beroende på patientens vårdbehov.

Vi erbjuder lokal öppenvårdspsykiatri för vuxna. Härmed avses utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.
På mottagningarna förekommer både akuta och planerade mottagningsbesök, konsultationer samt mobil verksamhet för t e x hembesök. Vid samsjuklighet eftersträvas integrerad behandling och en obruten vårdkedja med få kontaktpunkter.

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri Kungsängen erbjuder psykiatrisk öppenvård för invånare i kommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen specialiserar sig på personer med psykosproblematik samt neuropsykiatrisk problematik. Mottagningen är centralt belägen i Kungsängen.

 

Vill du jobba med oss?

 Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. Arbetet innebär en hög grad av delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter till utveckling.

 Beskrivning: Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, och har intresse för nya arbetsuppgifter. Vi värderar både ett bra bemötande, och effektivitet.

 Arbetsuppgifter: Remisshantering, journalskrivning utifrån digital diktering, bokningar, KVÅ-kodning. I tjänsten ingår också sedvanliga arbetsuppgifter för receptionist inom öppenvård, så som kassa- och receptionsarbete, telefon, posthantering och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

 Kvalifikationer: Utbildning som medicinsk sekreterare. Du får gärna vara flexibel kring dina arbetsuppgifter och kunna ha ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och administrativt arbete inom vården är meriterande. God datorvana. Goda kunskaper i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet/arbetstid: Heltid, arbetstid dagtid på vardagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi har flextid. 

Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Malmberg, Tel:08-684 00 462

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Vårdcentral Lund Clemenstorget Specialistmottagning
2022-01-16
Uppsala län
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2022-01-01
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-12-19
Skåne län
Capio Vårdcentral Landskrona
2021-12-15
Skåne län
Capio Vårdcentral Malmö Centrum
2021-12-09
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-12-09