Vill du göra karriär som Forskningssköterska – sök denna delade tjänst!

Sista ansökningsdag: 2020-01-31   

Publicerades: 2019-12-19

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000:- per år och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker forskningssjuksköterska som har vana och/eller intresse av att arbeta med flera kliniska prövningar parallellt. Ni arbetar i team, forskningssjuksköterskor och läkare från FoUU.

Som forskningssjuksköterska kommer du att ansvara för arbetet med studier och kliniska prövningar. Arbetet innebär patientkontakt vilket inkluderar besök med provtagning och olika tester som är vanligt förekommande i kliniska prövningar. Du ansvarar också för administration i samband med studiepatientbesök genom dokumentation i journal och register, samt andra ansvarsuppgifter i prövningen och vid enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket, det är en fördel om du tjänstgjort inom medicinsk verksamhet. Ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande och du är du trygg i din yrkesroll och ser samarbete med andra som en självklar del i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som att vara noggrann och kvalitetsinriktad, förväntas kunna ta ansvar och arbeta flexibelt, både individuellt och i team.

Du behöver ha god datavana och behärska engelska i både tal och skrift. (GCP-Good Clinical Practice) utbildning och erfarenhet från arbete med kliniska prövningar är meriterande samt om du har akademisk examen i form av magister.

Anställningens omfattning

Uppdraget är på deltid och det är en förutsättning att du kombinerar rollen som forskningssjuksköterska med klinisk tjänstgöring som sjuksköterska på någon av medicinflödesklinikerna. Tiden för uppdraget fördelas på 50 % som forskningssjuksköterska och 50 % klinisk tjänstgöring. Den kliniska tjänstgöringen förläggs inom medicinflödesavdelningarna enligt överenskommelse med din chef.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 50% forskningssjuksköterska, 50% klinisk tjänstgöring

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Vårdenhetschef, Tel:08-58702840

Charlotte Söderman, Överläkare och FoU, Tel:08-58701407

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2020-03-01
Sjuksköterska med cytostatikavana till onkologisk dagvårdsavd
Kirurgkliniken
2020-02-16
Gastrosjuksköterska – egen mottagning på Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2020-02-16
Sjuksköterska Kirurgienheten
Capio Lundby Närsjukhus
2020-02-15
Timanställd sjuksköterska Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2020-02-09
Arbeta som sjuksköterska - sommar 2020!
2020-02-09
Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?
Neurologiska kliniken
2020-02-02