Administratör med intresse för vård och service sökes

Sista ansökningsdag: 2021-09-23   

Publicerades: 2021-09-09

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Nu söker vi en ny kollega och administratör till Journalservice.
Journalservice är en del av Patientservice som ingår i sjukhusets service och logistik verksamhet. I rollen som administratör på Journalservice ingår du i en arbetsgrupp om fyra personer som hanterar sjukhusets journaler.

 

Arbetsuppgifter

Tillsammans bemannar ni kundtjänst som hanterar utlämning av patientjournalen och frågor gällande journalen både internt och externt. En stor del av arbetsuppgifterna består också av rensning och skanning av pappersjournalerna.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är/har

  • Lägst en gymniasal utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet som administratör eller handläggare
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt behärska engelska då vi har många kontakter från utlandet. Övriga språk är meriterande.
  • Mycket god servicekänsla
  • Noggrann och stresstålig

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Som person är du trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter. Eftersom arbetet kräver koncentration är du noggrann och lugn. Vidare trivs du med stundtals monotona arbetsuppgifter Du är positiv och bidrar med arbetsglädje i teamet!

 

Villkor

Du arbetar dagtid med en arbetstid på 39,5 timmar per vecka. Flextid tillämpas.

Arbetstider: mån-to 7:30-16, fre. 7:30-15:30

Tycker du att det låter intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi söker någon omgående och arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: fast

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Anna Åström, Tel:0858701271

Ulrika Friberg, Tel:0858702083

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.