Åkermyntans vårdcentral söker gemensam fysioterapeut och rehabkoordinator

Sista ansökningsdag: 2019-12-15   

Publicerades: 2019-11-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Åkermyntans Vårdcentral växer och vårt uppdrag förändras. Därför behöver vi nya kompetenser och söker därför dig som kan arbeta som bedömande fysioterapeut till 50% och som rehabkoordinator till 50%.

Åkermyntan är en stor (15 000 listade) vårdcentral i Hässelby med mycket god arbetsmiljö. Vi är nytänkande och deltar ofta i projekt om nya former för hälso- och sjukvård.

Uppdraget rör primärvård, vilket innebär stor spännvidd och variation på patienterna. Du kommer att arbeta som del i ett team med läkare och vår psykosociala mottagning, men du kommer vara den ende fysioterapeuten och rehabkoordinatorn på vårdcentralen.

Arbetsuppgifter

I arbetet som fysioterapeut ingår att bedöma funktionsnedsättningar samt behov av vård/rehabilitering, kopplat till medicinsk och funktionell diagnos. I nuläget ingår inte behandling i uppdraget.

Som rehabkoordinator ansvarar du för att vara rådgivare, kunskapsförmedlare, kontaktperson eller samarbetspartner till andra aktörer samt kontaktperson eller coach till patienter med risk för sjukskrivning och i sjukskrivning.

Kvalifikationer

Kvalifikationer för fysioterapeut: Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Kvalifikationer för rehabkoordinator: Legitimerad i sjukvårdsprofession tex fysioterapeut, psykolog, arbetsterapeut, sjuksköterska eller auktoriserad socionom med flerårig erfarenhet av rehabilitering.

Utbildningen ”Koordinering av rehabprocessen” 7,5hp (vi erbjuder dig möjligheten att läsa utbildningen på betald arbetstid) och/eller MI-utbildning är meriterande.

Tidigare erfarenhet av liknande uppdrag och arbete inom primärvård är meriterande.

På ett personligt plan behöver du både kunna arbeta i ett team med flera andra yrkesgrupper och ensam arbeta med flera externa parter som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. 

Villkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100%, dagtid
Provanställning: 6 månader
Tillträde enligt överenskommelse. Gärna snarast.
Friskvårdsbidrag


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Mitra Iranmahd, Tel:073-416 29 57

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast Sjöbo
Capio Novakliniken Sjöbo
2020-01-31
Fysioterapeut till Capio Vårdcentral Mölndal
Capio Vårdcentral Mölndal
2020-01-12
Engagerad och driven Fysioterapeut till Capio Specialistvård Motala
Capio Specialistvård Motala
2020-01-06
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Angered
2020-01-02
leg.fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-12-31
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Orust
2019-12-31
Fysioterapeut timanställning vid behov
Capio Geriatrik
2019-12-29
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2019-12-26
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2019-12-22
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Strömstad
2019-12-20