Allmänspecialist

Sista ansökningsdag: 2018-03-31   

Publicerades: 2017-12-19

Om oss

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Beskrivning av tjänst

Vill du bli med i vårt härliga team på allmänmedicin?

Capio Läkargruppen har fått fortsatt förtroende från Region Örebro län genom ett nytt avtal fr om 1 april 2018. Det nya avtalet innebär utökad verksamhet på allmänmedicin där vi i nära samverkan med primärvården i länet bidrar till ökad tillgänglighet. Vi söker därför fler specialistläkare i allmänmedicin som tillsammans med oss övriga i teamet vill vara med och utveckla verksamheten. Uppdraget är avgränsat, vi har inte några listade patienter, vården är planerad dagtid utan jour. Tid finns avsatt för administration och som medarbetare har du stor möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi har ett tydligt och nära ledarskap med stort fokus på arbetsmiljö och arbetsglädje. Vi arbetar i team som består av distriktssköterskor, medicinska vårdadministratörer, sjukgymnast samt psykolog. Vi har högt patientfokus och hög servicenivå, vilket innebär att du som läkare har mycket tid avsatt för patientarbete. Vi har ett nära sammarbeta med vår företagshälsovård, är man intresserad kan man ha en del av sin tjänst där.  Du arbetar nära specialistläkare inom allmänkirurgi, ÖNH, ögon, kardiologi, ortopedi, handkirurgi, gynekologi och företagshälsovård.

 

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin till Capio Läkargruppen som vill vara delaktig i att utveckla en på många sätt framgångsrik verksamhet. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Vi gör löpande urval varför kan komma att kontakta dig innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Capio Läkargruppen arbetar strategiskt med rekrytering och vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt ök

Lön: Enligt ök

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Fredrik Jansson, Tel:072-1426880

Mia Lindmark / Care Unit Chef, Tel:072-1422065

Facklig företrädare

Håkan Alnehill, Läkarförbundet, Tel:070-9467245

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Specialist i allmänmedicin - Capio Citykliniken Ängelholm
Capio Citykliniken Ängelholm
2018-02-28
Företagsläkare/Specialist i allmänmedicin
Capio Läkargruppen AB
2018-02-28
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Lundby
Capio Vårdcentral Lundby
2018-02-12
Specialist i allmänmedicin Capio Citykliniken Landskrona
Capio Citykliniken Landskrona
2018-02-03
Specialist i allmänmedicin/Onlineläkare – Capio Vårdcentral Årsta
Capio Vårdcentral Årsta
2018-01-31
Specialist i allmänmedicin
Capio Citykliniken Ronneby
2018-01-31
Specialist i allmänmedicin- Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2018-01-31
Specialist i allmänmedicin – Capio Läkarhus Angered
Capio Läkarhus Angered
2018-01-31
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Kungsholmen
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2018-01-29
Överläkare/specialistläkare kirurgi
Capio Lundby Närsjukhus
2018-01-28
Specialist i allmänmedicin
Capio Citykliniken Klippan
2018-01-28