Anestesisjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-10-20   

Publicerades: 2021-09-20

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Lundby Specialistsjukhus är ett sjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med
Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/
njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH, och en dagkirurgisk enhet med tre operationssalar.
Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag

Beskrivning av tjänst

Dagkirurgiska enheten

Enheten består av tre operationssalar, en sterilenhet samt en pre- och postoperativ enhet. Verksamheten bedrivs dag- och kvällstid, måndag - fredag och vi har stängt helger samt alla röda dagar. Våra opererande enheter är allmänkirurgi, ÖNH och ögon. Våra vårdtagare är både barn och vuxna.

Beskrivning

Vi söker dig som har ett intresse för dagkirurgi och vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt med ett stort patientflöde där vi värderar bra bemötande,flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter. Sedvanliga anestesisjuksköterske arbetsuppgifter på en dagkirurgisk enhet.

Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken och där kommer du att bli en del i det fortsatta utvecklingsarbetet. Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du ska trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp och med högt tempo.

Kvalifikationer

Anestesisjuksköterska med vana av barn och likvärdig enhet är meriterande.

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid. Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100 %, lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast , enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Fransson, Enhetschef, Tel:031-657232 alt. 073-6442107

Cathrine Öhman, Sektionsledare anestesi, Tel:031-657238

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.