Är du undersköterska och vill vara med och öppna en ny AVA?

Sista ansökningsdag: 2017-11-01   

Publicerades: 2017-10-05

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Mitt namn är Eva Granberg och jag är vårdenhetschef på AVA, akutvårdsavdelningen på Capio S:t Görans Sjukhus på Kungsholmen i Stockholm.

Tillsammans med de fantastiska och drivna medarbetarna som du ser på bilden driver jag AVA med 24 vårdplatser och med intag dygnet runt. Nu står vi i startgroparna att öppna ytterligare en AVA-avdelning med 12 vårdplatser med samma inriktning, i nya fräscha lokaler. Därför söker vi DIG som vill vara med på denna spännande resa tillsammans med oss och arbeta som undersköterska på avdelningen. Vi söker förutom undersköterskor även sjuksköterskor samt en biträdande vårdenhetschef (se separata jobbannonser som publiceras löpande på vår hemsida).

Om AVA
Hos oss vårdas akuta medicin-, neurolog-, ortoped- och kirurgpatienter med förväntad kort vårdtid. På AVA träffar vi många olika patienter med diagnoser som yrsel, huvudvärk, buksmärtor, appendicit, infektioner eller andningsbesvär. Arbetet på AVA innebär att man som undersköterska hanterar en stor mängd patienter och oförberedda händelser. Det krävs förmåga till snabba bedömningar och ställningstaganden samt flexibla problemlösningar. Arbetet kräver goda kunskaper i omvårdnad av akut sjuka patienter.

Vi arbetar dygnets alla timmar enligt poängmodellen och lägger önskeschema. Förbättringsarbete är viktigt hos oss och vi arbetar ständigt enligt våra värderingar som nämns ovan.

Jag får ofta höra av mina nyfikna och modiga medarbetare att de framför allt trivs på AVA för att de har väldigt varierade arbetsuppgifter. De säger att de får lära sig mycket och tycker att vi har bra sammanhållning, mycket för att vi är bra på att kommunicera och har ett bra teamarbete. Gruppkänslan är stark och vi upplever att det är lätt att komma in som ny medarbetare och bli en del av vår arbetsgrupp. Nu längtar vi efter fler kollegor som vill vara med och skapa en ny lika härlig avdelning och som vill ha kul på jobbet tillsammans med oss!

Om dig
Du har genomgått undersköterskeutbildning och har erfarenhet av arbete på sjukhus som undersköterska.  Du trivs bäst i en öppen och kommunikativ miljö där samarbete är viktigt.

Låter det som något för dig?

Kontakta mig gärna för mer information om tjänsten, Eva Granberg: telefon 08-5870 2808, mejl eva.granberg@capiostgoran.se. 

Sista ansökningsdag är den 1 november, men vi gör urval och intervjuar löpande så dröj inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!   Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Eva Granberg/Vårdenhetschef, Tel:08-5870 2808.

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska, Gynekologienheten
Capio Lundby Närsjukhus
2017-11-05
Hjärtkliniken söker undersköterska
Hjärtkliniken
2017-10-31
Undersköterska nattjänstgöring
Capio Ätstörningscenter AB, Stockholm
2017-10-20