Är du vår nya ultraljudsbarnmorska?

Sista ansökningsdag: 2019-09-20   

Publicerades: 2019-06-19

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Ultraljudsbarnmorskorna är en av Stockholms Läns Landsting auktoriserad mottagning med inriktning på ultraljud för gravida i Stockholm vid Liljeholmen. Vi är tio barnmorskor med lång erfarenhet av framförallt förlossning och ultraljud, en receptionist / undersköterska samt en specialistläkare. Vi har även erfarenhet från Sveriges största ultraljudsmottagningar där vi utfört KUB, dateringsultraljud, viktskattningar och flödesmätningar på fostrets navelsträngskärl. Vårt arbetssätt präglas av kvalitet, kunnande, utveckling och professionellt bemötande och vi vill att våra patienter ska få det bästa omhändertagandet

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Ultraljudsbarnmorskorna AB söker söker en ny ultraljudsbarnmorska. Vi finns i trevliga lokaler centralt i Liljeholmen, Täby samt vid Gullmarsplan.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som ultraljudsbarnmorska.

Kvalifikationer

Du bör vara färdigutbildad barnmorska med erfarenhet av ultrasljud samt inneha CUB-certifiering.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gisela Bergström, Tel:0706-16 54 69

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Barnmorska
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-09-29
Barnmorska
Capio Citykliniken Båstad
2019-08-04
Barnmorska
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-07-22