Är du vår nya verksamhetschef?

Sista ansökningsdag: 2019-09-27   

Publicerades: 2019-08-16

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Capio växer och utvecklas! Vi söker verksamhetschef till en av våra vårdcentraler i södra Stockholm.

Vad vi erbjuder

Ett utmanande och utvecklande jobb i en organisation som präglas av kvalitetsfokus och framåtanda. Som chef och ledare hos oss är du oerhört betydelsefull och vi är måna om att ge dig det stöd och den utbildning som gör att du och ditt team kan växa. Vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i din ledarroll genom ledarskapsprogram och forum för erfarenhets- och idébyte med dina chefskollegor inom organisationen. Inom Capio finns en välfungerande struktur och organisation, väl upparbetade rutiner och stor samlad kompetens och erfarenhet. Vi har stabsfunktioner för ekonomi, HR, kommunikation, verksamhetsutveckling och IT som stöd i ditt chefsuppdrag.

Ditt uppdrag

Som verksamhetschef ansvarar du för att leda, planera och utveckla din verksamhet i linje med Capios och primärvårdens mål. Du har fullt resultat- och personalansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Du ansvarar dessutom för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet på mottagningen. En central del i ditt arbete kommer att bli att skapa bästa möjliga förutsättningar för din personal att trivas, utvecklas och göra ett bra jobb. Du ingår i den regionala ledningsgruppen och rapporterar till regionchef.

Om dig

Du har en bakgrund inom sjukvården med en vårdlegitimation i grunden. Vi ser gärna en mix av baskompetens hos våra verksamhetschefer och söker därför främst någon som är allmänspecialist. Du har troligtvis erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete, gärna från primärvården. Du har i tidigare roller haft resultatansvar och arbetat med verksamhetsutveckling och tycker att kontinuerligt förbättringsarbete är en självklarhet. Du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Som ledare är du tydlig och förtroendeingivande. Du förstår vikten av att stärka och lyfta dina medarbetare och för att skapa delaktighet och engagemang i ditt team.

Du trivs bra i en coachande ledarroll där du får inspirera och motivera dina kollegor för att skapa ett gott samarbetsklimat. Vi ser mycket positivt på nytänkande och intresse för förbättringsarbete då vi alltid strävar efter att bli allt bättre på att möta våra egna och omvärldens krav.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anneli Henrikson, Tel:070-000 10 03

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Verksamhetschef med driv och engagemang
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2019-10-18
Verksamhetschef till Capio Kungsbacka Närakut
Capio Kungsbacka Närakut
2019-10-16