Arbetsterapeut Capio ASiH

Sista ansökningsdag: 2021-05-31   

Publicerades: 2021-04-23

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att få arbeta som arbetsterapeut hos oss på Capio ASiH Norrort Vinsta/Västerort

Vi är ett team som växer och expanderar, därför söker vi nu flera skarpa och engagerade medarbetare till vårt team!

Vi söker dig som är arbetsterapeut med ett brinnande intresse för avancerad hemsjukvård. Som arbetsterapeut hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt tillsammans arbetskamraterna i ditt team. 

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att göra ADL-bedömningar av patienter, ha individuella motiverande samtal samt göra hembesök. Du kommer även att delta i teamarbetet kring patienten och bistå arbetsgruppen med råd och stöd i frågor inom din profession.

Vårt mål är att samverka med patienten, lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet samt att patienten och närstående ska känna sig trygga och delaktiga. Vården av patienten fokuserar på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består av palliativ vård och avancerad medicinsk vård. Vi arbetar på uppdrag av landstinget och Du utgår ifrån vårt kontor i Vinsta/Vällingby.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom din profession. Du ska kunna jobba självständigt i patientens hem, kunna prioritera och känna dig bekväm med att fatta beslut i samråd med kollegor, patient och närstående. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård.

ANSTÄLLNINGSFORM
- Deltid med möjlighet till heltid. Provanställning på 6 månader tillämpas.
- Dag
- Tillträde enligt överenskommelse.


VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Personlig kompetensutveckling

KVALIFIKATIONER
- Du är arbetsterapeut
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Giltigt B-körkort är ett krav.

 

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2020-08-24

Sysselsättningsgrad: 40/v

Lön: Enl ök

Tillträde: Enl ök

Kontaktperson Capio

Tf Verksamhetschef, Victoria Grönblad, Tel:070-1602828

victoria.gronblad@capio.se, Tel:

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Rehab Strömstad
2021-06-24
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2021-06-04
Stockholms län
Capio Rehab Lina Hage
2021-06-04
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2021-05-23
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2021-05-16