Arbetsterapeut för arbete inom akutsjukvård

Sista ansökningsdag: 2019-09-22   

Publicerades: 2019-08-28

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och framförallt arbeta på två medicinavdelningar. Det finns även möjlighet att arbeta med andra patientgrupper t.ex. inom kirurgi och på akutavdelning.

Arbetsuppgifterna består främst av kognitiva tester, ADL-personlig vård bedömningar, mobilisering och utprovning av hjälpmedel. Utifrån tester och bedömningar sker planering av patientens rehabiliteringsbehov tillsammans med övriga i teamet.  Handledning av studenter ingår. En av arbetsuppgifterna är att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Lean.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut med intresse för akutsjukvård.

Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidare heltid, 2019-11-18 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 190922. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneli Norevik eller Catarina Berglund, kontaktuppgifter hittar du nedan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: 2019-09-09

Kontaktperson Capio

Anneli Norevik, Tel:08-5870 1528

Catarina Berglund, Tel:072- 083 1149

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Leg arbetsterapeut sökes till ny slutenvårdsrehab i
Capio Rehab Sollentuna
2019-09-30
Arbetsterapeut till Capio Läkarhus Hjortmossen
Capio Läkarhus Hjortmossen
2019-09-29