Arbetsterapeut inom ortopedi

Sista ansökningsdag: 2021-10-20   

Publicerades: 2021-09-22

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Paramedicinska enheten
Vi är 6 arbetsterapeuter och 13 fysioterapeuter som ansvarar för rehabilitering av Ortopedklinikens patienter. Det är en grupp med stort kunnande som genomsyras av viljan att hela tiden bli bättre och leverera förstklassig vård. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat. Regelbundet anordnas internutbildningar, gemensam frukost och andra aktiviteter för att främja arbetsglädje och god gemenskap.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara anställd på Ortopedkliniken och arbeta på våra två ortopedkirurgiska avdelningar samt på vår öppenvårdsmottagning för handrehabilitering. Arbetsuppgifterna består av att initiera och följa upp rehabilitering efter handskador polikliniskt. I slutenvården medverkar du i bedömning av ADL-förmåga och rehabiliteringsbehov samt ansvarar för förskrivning av hjälpmedel. Du förväntas också regelbundet handleda studenter. I arbetsuppgifterna ingår även att vara aktiv i vårt förbättringsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för ortopedi. Erfarenhet av handrehabilitering och arbete inom slutenvården är meriterande. Som person är du strukturerad och självständig. För denna anställning förväntas du besitta personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet, nyfikenhet och flexibilitet. Du uppskattar både arbete i team och självständigt arbete på mottagning.

Villkor
Tillsvidareanställning. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2021-10-20

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Stauffer. Kontaktuppgifter finns nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Stauffer , Tel:08-58701622

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Rehab Strömstad
2021-11-03
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-11-01
Skåne län
Capio Bemanning
2021-10-31
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-28