Arbetsterapeut Sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-26   

Publicerades: 2021-02-12

Om oss

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter, ASIH, sluten palliativ vård samt geriatrisk sluten- och öppenvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Paramedicinska enheten på Nacka sjukhus betjänar  fyra geriatriska vårdavdelningar med totalt 68 geriatriska platser samt en palliativ avdelning (SPSV) med 12 platser. På vårdavdelningarna vårdas äldre patienter av ett team bestående av Läkare, Sjuksköterska, Undersköterska, Fysioterapeut och Arbetsterapeut som arbetar utifrån ett rehabiliterande arbetssätt.  

Den paramedicinska enheten består av totalt 18 medarbetare (Fysioterapeuter, Arbetsterapeuter och Kuratorer). Vi är ett glatt gäng som jobbar tätt ihop och har roligt tillsammans. Vi skapar en arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, stolthet och trivsel. För oss är det självklart att vi hjälper och stöttar varandra.

Arbetsuppgifter

Arbetet bedrivs i multiprofessionella team med den äldre patientens behov i fokus. Du som Arbetsterapeut tar aktivt ansvar för att tillsammans med patienten och övriga teamet initiera nödvändiga rehabiliteringsinsatser. Vanliga insatser som Arbetsterapeut kan till exempel vara ADL-bedömningar, hjälpmedelsutprovningar och träning. Att delta vid teamronder och överrapportera vidare behov av insatser ingår i arbetsuppgifterna. Dokumentationen sker i Take Care. Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har lätt för att samarbeta med andra men också att arbeta självständigt. Du är bekväm med att hantera olika människor och situationer. Legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Låter detta intressant vill vi gärna veta mer om dig!  
Välkommen med din ansökan.  Villkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning 

Arbetstid: Måndag-fredag 7.30-16 

Omfattning: Heltid/deltid 

Sysselsättningsgrad: 2-4 månader

Lön: månadslön  

Fr.o.m. 2021-06-07

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 2-4 månader

Lön: Månadslön

Tillträde: 2021-06-07

Kontaktperson Capio

Peter Johnson, Tel:0725824401

Facklig företrädare

Sanna Lindström (SACO), Tel:08-718 10 00

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2021-04-04
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-03-31
Västra Götalands län
Capio Mölndalsjouren
2021-03-24
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-03-21
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-03-21
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-03-19
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2021-03-04