Arbetsterapeut sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2021-03-21   

Publicerades: 2021-02-18

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik?

Beskrivning

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus. Sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Capio Geriatrik Sollentuna startade första november 2020 med inledningsvis 34 vårdplatser för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Teamet kommer att bestå av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist ,kurator och logoped.

I din roll som arbetsterapeut ingår bedömning av aktivitetsförmåga, träning, tips, råd och strategier kopplat till ADL utförandet och förskrivning av hjälpmedel, kognitiva bedömningar, vidarerapportering till andra vårdinsatser och deltagande på teamronder. Du informerar och utbildar närstående och vårdare i ett rehabiliterande förhållningssätt kring den enskilda patienten. Upprättar individuell rehabiliteringsplan och följer upp och utvärderar insatser. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Vi söker nu arbetsterapeuter som vill arbeta hos oss i sommar med möjlighet till fortsatt anställning!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning

Anställning

Sommarvikariat under v.24-33 
Arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag, dagtid.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 15 mars 2021.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 10 veckor

Lön: Månadslön

Tillträde: 210614

Kontaktperson Capio

Cecilia Rickardsson, Tel:0734670349

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2021-04-04
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-03-31
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-03-26
Västra Götalands län
Capio Mölndalsjouren
2021-03-24
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-03-21
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-03-19
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2021-03-04