Arbetsterapeut sommarvikariat/timanställning vid behov

Sista ansökningsdag: 2020-05-03   

Publicerades: 2020-03-19

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att få arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!
I januari öppnade Capio Rehab Sollentuna och just nu söker vi arbetsterapeuter till sommarvikariat/timanställning vid behov. Som arbetsterapeut hos oss får du ett stort ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegorna i ditt team. Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax/kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi.

Majoriteten av anställningen är hos oss på Capio Rehab Sollentuna, men vi samarbetar även med avdelningen bredvid som är en specialiserad palliativ avdelning, Capio SPSV Sollentuna, så din anställning kommer eventuellt att vara till viss del även på den avdelningen.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du arbetar i team med sjuksköterska och fysioterapeut för att patienten ska få en trygg utskrivning och med rätt hjälp klara sin vardag. Du är tillsammans med dina kollegor en del av avdelningens kvalitets- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut med klinisk erfarenhet samt teamarbete. Magisterexamen inom relevant område eller påbörjad magisterutbildning är meriterande.

Anställningsform
- Visstidsanställning, 3 månader
- Heltid/deltid
- Tillträde: Juni 2020, eller enligt överenskommelse

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2020-08-30

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommlese

Tillträde: Juni eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Sara Jousma, Tel:070-1602870

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri Stockholm söker arbetsterapeut
Capio Psykiatri
2020-04-27
Arbetsterapeut sökes till palliativ klinik i Sollentuna
Capio Palliativ vård
2020-04-26
Arbetsterapeut sökes till ASiH Norrtälje
ASIH
2020-04-26
Arbetsterapeut
Capio Geriatrik
2020-04-09