Arbetsterapeut till Ångest och Depressionsmottagningen, Södermalm

Sista ansökningsdag: 2020-09-30   

Publicerades: 2020-08-03

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Arbetsterapeut med intresse för psykisk hälsa och aktivitetsbalans

Beskrivning

Vi söker dig som tillsammans med oss och våra patienter vill arbeta med insatser för psykisk hälsa vid ångest- och depressionstillstånd. Du kommer att hjälpa patienterna att identifiera aktivitetsmönster och utföra aktiviteter som de vill och behöver kunna göra för att återvinna funktion och livskvalitet. Insatserna baseras på evidens inom arbetsterapi, anpassas till patienternas önskemål och behov, och syftar till att förbättra och kompensera nedsatt förmåga. Arbetsuppgifterna är varierade, teamarbete med andra professioner en viktig funktion för att nå bättre resultat för våra patienter. Vi ser gärna att du vill utveckla arbetet efter specifik kompetens och/eller intresse. Mottagningen ligger på Södermalm och erbjuder eget rum med utsikt över takåsarna och frukost varje dag. Anställningen omfattas av kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

  • Arbetsterapeutisk behandling enskilt och i grupp
  • Bedömning av arbetsförmåga och funktionsförmåga
  • Förskrivning av arbetsterapeutiska hjälpmedel
  • Stödja personer tillbaka till arbete
  • Konsultationer och samverkan inom och utom mottagningen

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete inom psykiatrin och stort intresse för arbetsterapi. Meriterande är erfarenhet av DOA, WRI och AWP, certifiering i ReDO metoden och erfarenhet av att leda grupperna Ha koll och ViB. Intresse för forskning och utveckling är positivt.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter engagemang och professionalitet. Du använder evidensbaserade metoder och är uppdaterad inom området. Du har lätt för samarbete och ser möjligheter i att samverka med andra i syfte att hjälpa patienter till förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst, 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. 6 mån provanställning.

#jobbjustnu

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:0709-307737, cecilia.olssonlynch@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Rehab Strömstad
2020-10-17
Ospecificerad arbetsort
Capio Rehab Strömstad
2020-10-17
Västra Götalands län
Capio Rehab Kvillebäcken
2020-10-01
Västra Götalands län
Capio Rehab Orust
2020-09-30
Stockholms län
Capio Geriatrik
2020-09-24