Arbetsterapeut till Capio Hälsocentral Bomhus, Gävle

Sista ansökningsdag: 2019-03-31   

Publicerades: 2019-02-18

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Hälsocentral Bomhus är en välfungerande enhet med stabil läkarbemanning där vi lägger stort fokus på kvalitetsarbete, service och tillgänglighet. Vi är totalt 30 st medarbetare i 12 olika professioner som erbjuder ett brett primärvårdsutbud till våra 8200 listade patienter. Bomhus ligger strax utanför Gävle Centrum med goda busskommunikationer. Kostnadsfri personalparkering i anslutning till hälsocentralen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi strävar efter livskvalitet och bättre hälsa för våra patienter. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med funktionsnedsättning och rehabiliteringsbehov inom primärvård. Som arbetsterapeut på hälsocentralen har du på mottagningen individuella patientmöten utifrån skilda diagnoser och problem.

Arbetet består av arbetsterapeutisk bedömning som en del i kartläggning av ohälsa eller del av utredning av patienters funktioner, exempelvis arbetsförmåga, kognitiv förmåga, ADL eller bedömning av rehabiliteringsbehov. Dessutom ingår bedömning av behov av bostadsanpassning och tekniska hjälpmedel.

Behandling sker både individuellt och alt. i grupp i hög grad i samarbete med andra professioner. Hembesök, patientundervisning och rådgivning ingår i arbetsterapeutens uppdrag.

Du har en eget rum i ny rustade lokaler tillsammans med fysioterapeuterna nära till Hälsocentralen.

I Bomhus bor ett blandat befolkningsunderlag med mycket unga barnfamiljer och äldre.

 

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Arbetet ställer krav på både självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvården är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är en merit om du har goda kunskaper gällande hjälpmedelsfrågor, ekonoms ansvarstagande, kognitiva bedömningar. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Körkort erfordras.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Selinder, Verksamhetschef, Tel:073-377 58 02

Linda Järlebrant, Fysioterapeut, Tel:linda.jarlebrant@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Lina Hage rehab, Södertälje söker Arbetsterapeut
Capio Rehab Lina Hage
2019-04-22
Leg.arbetsterapeut sommarvikariat
Capio Geriatrik
2019-04-18
Arbetsterapeut till Capio Citykliniken Singelgatan
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2019-04-06
Arbetsterapeut
Capio Rehab Dalen
2019-03-31
Arbetsterapeut sommarvik
Capio Rehab Dalen
2019-03-31
1-2 st Arbetsterapeuter på Capio Rehab Strömstad sökes
Capio Rehab Strömstad
2019-03-31