Arbetsterapeut till Simrishamn

Sista ansökningsdag: 2021-10-31   

Publicerades: 2021-09-08

Om oss

Capio Bemanning erbjuder bemanningsuppdrag i Stockholm och Skåne för läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister inom Geriatrik, Rehab, Akut- och Jourläkarbilar, ASiH, Palliativ slutenvård, SÄBO, läkarinsatser i särskilt boende. Vi erbjuder flexibla och varierande uppdrag med konkurrenskraftiga villkor. Bemanningsuppdragen varierar från enstaka pass till uppdrag över längre tidsperioder. Våra uppdragsgivare är verksamheterna inom Capios affärsområde Äldre och mobil vård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker en arbetsterapeut till Capio Närsjukhus i Simrishamn.

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen.

På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Den 1 maj tog Capio över driften av Simrishamns sjukhus. Vill du vara med från början och bygga upp denna inriktning på närsjukhuset.

Närvårdsavdelningen

Målgruppen är framför allt de patienter som vid behov av slutenvård inte har behov av akutsjukhusets resurser. Patienterna kan komma från sydöstra Skånes kommuners hemsjukvård eller särskilda boenden. Patienter kan även komma från Skånes övriga kommuner eller sjukhus. Direktinskrivning till slutenvården ska kunna ske dygnet runt.

Geriatrik innebär ett omväxlande arbete för en arbetsterapeut. Patienterna som vårdas på vår geriatriska avdelning har ofta många och komplexa diagnoser. Geriatriken är en vårdgren med stor bredd och ett stort patientfokus, en spännande medicinsk utmaning. Den geriatriska vården är specialiserad på akuta och kroniska sjukdomar som uppstår till följd av åldrande. I vården ingår både medicinsk behandling och rehabilitering.

I Capios satsning kring den multisjuka patienten kommer vi att arbeta enligt Comprehensive Geriatric Assesment (CGA) för att ta fram en koordinerad plan för behandling och uppföljning utifrån den individuella patientens specifika livssituation och diagnos. Detta inkluderar standardiserade vårdprocesser vid identifierade tillstånd och problemområden som till exempel undernäringsproblematik, risk för fall och trycksår eller multisjuka äldre. Arbetet utgår från multiprofessionella team vilket innebär att sjuksköterskor arbetar tillsammans med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterskorna. Vården är således personcentrerad och var och en av de olika yrkesrollerna fyller en nyckelfunktion.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Mycket gott bemötande gentemot såväl patienter som anhöriga och kollegor. Det är viktigt att du kan skapa förtroende hos patienter och närstående samtidigt som du är positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation.

Villkor

* En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

* Friskvårdsbidrag

* Individuell lönesättning

* Ett nätverk av stöttande kollegor

* Trygghet i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

* Ansvar, mandat och frihet

 

Kontakta rekryteringsansvarig Helena Funseth

helena.funseth@capio.se

072-999 13 22

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Helena Funseth, Tel:072-999 13 22

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-11-01
Västra Götalands län
Capio Rehab Strömstad
2021-10-13
Stockholms län
Capio Rehab Lina Hage
2021-09-30