Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2019-06-21   

Publicerades: 2019-05-24

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Kvillebäcken är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Mottagningen ligger i moderna lokaler anslutna till vårdcentralen Capio Läkarhus Kvillebäcken, vilket möjliggör ett nära samarbete med vårdcentralens personal. Tillsammans arbetar fysioterapeut, arbetsterapeut, läkare, psykolog och sjuksköterska i team.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbetet som arbetsterapeut hos oss inom Capio Närsjukvård innebär att få arbeta med självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter. Om du har en särskild kompetens, ett specialområde eller intresse är vi lyhörda och intresserade av att ta fram eller utveckla fler gruppverksamheter som möter våra patienters behov. Viktiga arbetsuppgifter är även att bedöma behov av hjälpmedel och bostadsanpassning samt att arbeta i team med övriga professioner.

Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi har många rehabiliteringsmottagningar inom organisationen och det finns därigenom ett gott kollegialt stöd och möjlighet till erfarenhets- och idéutbyte.

För denna tjänst söker vi en arbetsterapeut med intresse och/eller erfarenhet av arbete med personer med psykisk ohälsa, gärna utbildning i ReDo. Meriterande är även intresse och erfarenhet av finmotorisk bedömning och träning med barn. Detta är ett område vi vill utveckla tillsammans med fysioterapeut och BVC.

Huvuddelen av tjänsten kommer att vara lokaliserad till Capio rehab Kvillebäcken där du kommer att ha arbetsterapeutkollegor. En del av tjänsten kommer att innebära att starta upp och arbeta som arbetsterapeut på en ny enhet som planeras öppnas under hösten på närliggande Capio-enhet. Vi ser därför gärna sökande som ser detta som en spännande möjlighet att utvecklas vidare.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kliniskt arbete motsvarande minst tre år de senaste fem åren. Om du har arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande. Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmåga att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 60-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 191001, enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elin Magnusson, Tel:0736559430

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Arbetsterapeut
Capio Hälsocentral Brynäs
2019-08-31
Arbetsterapeut till Capio Rehab Orust
Capio Rehab Orust
2019-08-31
Arbetsterapeut till Capio Läkarhus Hjortmossen
Capio Läkarhus Hjortmossen
2019-07-03
Arbetsterapeut på timmar till ASiH Norrort
ASIH
2019-06-30