Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2020-09-18   

Publicerades: 2020-08-26

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Verksamheten i Nynäshamn består av 15 medarbetare i ett kreativt team bestående av arbetsterapeuter, dietist, fysioterapeuter/sjukgymnaster, naprapat, kiropraktor och rehabassistent. Vi bedriver primärvårdsrehab och rehabilitering på geriatrisk sluten vårdavdelning. Vi har även en rehabfilial i Ösmo.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Gillar du utmaningar? Vi söker dig som föredrar att jobba i team, men ändå klara av att självständigt vara ansvarig för de arbetsterapeutiska insatserna på den geriatriska vårdavdelningen på Capio Geriatrik Nynäshamn. Du kommer att ha nära samarbete med fysioterapeut och övriga yrkeskategorier på avdelningen, men även ha samarbete med övriga arbetsterapeuter på Capio Rehab, primärvårdsrehab.Arbetsuppgifter

Bedömningar och träning av funktionsförmåga (förflyttningar, ADL), hjälpmedelsförskrivning på geriatrisk slutenvårdsavdelning samt planera för fortsatt rehab i primärvården.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annika Olsson, Tel:070-160 28 17

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Rehab Dalen
2020-10-25
Västra Götalands län
Capio Rehab Strömstad
2020-10-17
Ospecificerad arbetsort
Capio Rehab Strömstad
2020-10-17
Västra Götalands län
Capio Rehab Kvillebäcken
2020-10-01
Stockholms län
Capio Psykiatri
2020-09-30
Västra Götalands län
Capio Rehab Orust
2020-09-30
Stockholms län
Capio Geriatrik
2020-09-24