Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2021-08-23   

Publicerades: 2021-07-21

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik?

Beskrivning

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus. Sjukhuset har byggts om och nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård. Capio Geriatrik Sollentuna startade första november 2020 med inledningsvis 34 vårdplatser för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna.

Teamet kommer att bestå av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator och logoped. Vi söker nu dig som är arbetsterapeut till vårt team!

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetsterapeut ingår bedömning av aktivitetsförmåga, träning, tips, råd och strategier kopplat till ADL utförandet och förskrivning av hjälpmedel, kognitiva bedömningar, vidarerapportering till andra vårdinsatser och deltagande på teamronder. Du informerar och utbildar närstående och vårdare i ett rehabiliterande förhållningssätt kring den enskilda patienten. Upprättar individuell rehabiliteringsplan och följer upp och utvärderar insatser. Du har en självklar del i avdelningens kvalitet och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Kompetensutveckling

Anställning

Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning.
Arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag, dagtid, helgtjänstgöring ingår.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 210901

Kontaktperson Capio

Anna Rhodiner, Tel:073-4670275

Sara Lundqvist, Tel:073-4670274

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Rehab Nynäshamn
2021-09-10
Västra Götalands län
Capio Rehab Strömstad
2021-08-31
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Angered
2021-08-15