Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2019-03-01   

Publicerades: 2019-01-29

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och behandlar utifrån detta psykiatrisk problematik som psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD, autismspektratillstånd, personlighetsproblematik samt svår depression och allvarliga ångesttillstånd. Vår mottagning ligger på Trädgårdsgatan centralt i Norrköping med närhet till Resecentrum. Vi har 25 medarbetare där huvuddelen har lång erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning/Arbetsuppgifter

Vi utökar nu vår verksamhet och söker en arbetsterapeut till vår öppenvårdsmottagning i Norrköping. Arbetet innefattar bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete med patienter från samtliga diagnosgrupper. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med gruppbehandlingar och psykoedukativa grupper, men även individuella behandlingskontakter ingår, främst av strukturstödjande karaktär.

Vi söker dig med intresse för psykiatri. Vi söker dig som är ansvarsfull och flexibel med god förmåga både till självständigt arbete samt samarbete med kollegor. Vi erbjuder goda möjligheter att delta i verksamhetsutveckling och att själv påverka ditt arbetssätt.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Dagtid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Matilda Elm, enhetschef, Tel:010-103 90 21

Joachim Hilding, verksamhetschef, Tel:010-104 09 21

Birgitta Manner, HR, Tel:08-590 009 62

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Arbetsterapeut
Capio Geriatrik AB
2019-03-31
Arbetsterapeut sommarvik
Capio Geriatrik AB
2019-03-31
1-2 st Arbetsterapeuter på Capio Rehab Strömstad sökes
Capio Rehab Strömstad
2019-03-31
Arbetsterapeut till Capio HC Gävle
Capio Hälsocentral Gävle
2019-03-19
Arbetsterapeut till Capio Hälsocentral Bomhus, Gävle
Capio Hälsocentral Bomhus
2019-03-15
Capio Lina Hage rehab söker Arbetsterapeut
Capio Rehab Lina Hage
2019-03-08
Arbetsterapeut sommarvik
Capio Geriatrik AB
2019-03-07
Leg.arbetsterapeut sommarvikariat
Capio Geratrik Nacka
2019-03-01