Astma-/KOL-sköterska till Ringens Vårdcentral!

Sista ansökningsdag: 2021-08-15   

Publicerades: 2021-06-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Ringen är en av Stockholms största vårdcentraler med cirka 27 000 listade patienter och 75 medarbetare. Vi är en välfungerande, positiv och utvecklande arbetsgrupp som trivs på vår arbetsplats och arbetar med stort patientfokus. Lokalerna är nyrenoverade och fina efter en omfattande ombyggnation. Vår entré ligger inne i Ringens galleria vid Skanstull på Södermalm i Stockholm, nära till T-bana, bussar och pendeltåg. Här finns ett rikt utbud av affärer, restauranger och annan service.

Läs mer om oss: https://capio.se/narsjukvard/stockholm/ringen-vardcentral/
Hitta till oss: https://goo.gl/DTvZyD

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Ta chansen, bli en del av vårt fina astma-/KOL-team! Vi söker dig som är distriktssköterska/leg sjuksköterska med astma-/KOL-kompetens. I vårt proffsiga och välfungerande team ingår sjuksköterskor och läkare. Vi arbetar nära varandra och utför förutom spirometrier bland annat pricktester, sublingual immunterapi och livsstilssamtal.

I tjänsten kan även ingå annat mottagningsarbete såsom akuta bedömningar, telefonrådgivning och digital rådgivning på plats eller hemifrån.

Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Erfarenhet av Tele Q och mottagningsarbete på vårdcentral är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med god kamratanda, mycket driv och tydligt patientfokus!

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktigt från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt tillhör vi en större organisation som ger stöd och möjligheter till utveckling och erfarenhetsutbyte i olika nätverk.

Kvalifikationer

Du har formell astma-/KOL-kompetens, är van vid att arbeta självständigt, känner dig trygg i din yrkesroll och strävar efter hög medicinsk kvalitet. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, har en god organisationsförmåga och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Övrig information

Vi intervjuar fortlöpande. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först 6 månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ewa Odéen, Tel:ewa.odeen@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Borrby
2021-09-19
Örebro län
Capio Vårdcentral Lekeberg
2021-09-19
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-08-31
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-08-29
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-08-13
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-08-09
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2021-08-08
Uppsala län
Capio Vårdcentral Enköping
2021-08-06
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-07-31
Skåne län
Capio Göingekliniken Hässleholm
2021-07-30
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Gårda
2021-07-29