AT-läkare till Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2020-09-24   

Publicerades: 2020-09-11

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om AT-tjänstgöring på Capio S:t Göran

Nu söker vi dig som vill göra AT-tjänstgöring hos oss med start i november vecka 48 eller i mars 2021 vecka 10! AT-tjänstgöringen på Capio S:t Görans Sjukhus startar fyra gånger per år för en period om ca. 21 månader varav 12 månader genomförs på Capio S:t Görans Sjukhus och ca 9 månader på Region Stockholms sjukvårdsområde.

Capio S:t Göran är ett utpräglat akutsjukhus. För att kunna tillgodogöra sig det akuta handläggandet av patienter schemaläggs du som AT-läkare en stor del av din arbetstid på akutmottagningen samt på akutintagsavdelningar. Som AT-läkare arbetar du aldrig ensam, det finns alltid legitimerad personal på plats. I arbetsuppgifterna ingår även jourtjänstgöring kväll och helg.

När AT-tjänst erbjuds fördelas en specifik vårdcentral till primärvårdsblocket. Anställnings- och lönevillkor regleras av Sveriges kommuner och landstings kollektivavtal med Läkarförbundet. Lönesättning regleras genom kollektivavtal med Stockholms läkarförening.

Kvalifikationer

Du ska ha erlagt läkarexamen samt erhållit ditt examensbevis per den 2020-09-24 för att kunna söka AT-tjänst. 

Minst sju månaders erfarenhet som underläkare efter examen krävs. Erfarenhet av arbete på akutmottagning är starkt meriterande.

Det är även meriterande om du har ingått i en natt- eller helgjourslinje. Tidigare forskningsmeriter med avlagd PhD är meriterande.

Ansökan

Ansök senast 2020-09-24. Observera att sista ansökningsdag är torsdag 24/9, en dag tidigare än övriga akutsjukhus inom regionen. Vi tar inte emot ansökningar efter sista ansökningsdag.

Du behöver bifoga ditt examensbevis och tjänstgöringsintyg i din ansökan. Har du en utländsk examen behöver du även bifoga en vidimerad kopia av ditt beslut från Socialstyrelsen. 

Intervjuer

Intervjuer genomförs under vecka 41. Vi kommer att bjuda in till intervjuer under vecka 40 och inbjudan sker via mail.

Intervjuerna kommer p.g.a. Covid-19 enbart att ske digitalt. Efter att du fått din intervjutid kommer du få ett separat mail med inbjudan och länk till intervjun.

Inför intervjun behöver du förbereda tre referenser som mailas in under vecka 40 efter att du fått din inbjudan till intervju. Två av referenserna ska vara personer som du har arbetat kliniskt med och den tredje referensen ska vara din chef/en av dina chefer från ditt arbete som underläkare.

Eftersom intervjuerna sker digitalt i år kommer du som ska på intervju behöva posta in dina tjänstgöringsintyg och en vidimerad kopia av ditt examensbevis. Samt en vidimerad kopia av ditt beslut från Socialstyrelsen om du har en utländsk examen. Mer information om detta kommer att skickas ut i samband med inbjudan till intervjun. 

Vi genomför strukturerade intervjuer och använder oss av kompetensbaserade frågor där vi går in på personliga kompetenser som vi värderar: samarbetsförmåga, omdöme och stabilitet. 

Anställning

Innan anställning kommer du att få genomgå en av Capio S:t Görans Sjukhus bekostad hälsoundersökning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Capio S:t Görans Sjukhus friskhetsintyg innan nyanställning.

Capio S:t Görans Sjukhus tillämpar även registerkontroll före beslut om anställning då arbete med barn förekommer under AT-tjänstgöringen. Skulle detta inte tillstyrkas kan tjänsten inte erbjudas.

Antal utannonserade arbetstillfällen: 23

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön enligt Region Stockholms lönetrappa

Tillträde: 23/11 och 8/3

Kontaktperson Capio

Christopher Tägtström, AT-chef, Tel:08-58 70 36 25

Anna Kronberg, HR-specialist, Tel:08-58 70 20 21

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.