Barnmorska Capio Wasa barnmorskemottagning

Sista ansökningsdag: 2021-12-02   

Publicerades: 2021-11-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och göra skillnad hos oss på Capio Wasa Barnmorskemottagning?

Vi växer och nu söker vi Dig som vill vara med i vårt härliga team som arbetar på barnmorskemottagningen som är en del av Geneta familjecentral. Geneta familjecentral består av BVC, Barnmorskemottagning, öppen förskola och kuratorer från förebyggande socialtjänst. Hos oss får Du möjlighet att göra stor skillnad för många människor.

Vår vision är att erbjuda vård av hög kvalitet samtidigt som våra medarbetare trivs och får goda förutsättningar till att utföra sitt arbete samt möjlighet till utveckling, individuellt och som team.

Vårt team består av barnmorskor, BHV-sjuksköterskor, specialistläkare, kuratorer och pedagoger och vi söker dig som också har ett stort engagemang för våra patienter och har tro på att genom samverkan kan vi ge våra patienter det de har behov av. Tillsammans tänker vi bäst. Om du skulle vara intresserad av att arbeta som kvalitetsansvarig barnmorska så är du också varmt välkommen att höra av dig. 

Ditt uppdrag:

I tjänsten som barnmorska kommer Du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrautbildning, telefonrådgivning, STI-provtagning och amningsstöd. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden.  

Är du den vi söker? Tveka inte att ta kontakt. 

Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från barnmorskemottagning är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, tycker om utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Heltid/deltid, vi är flexibla gällande tjänstgöringsgrad för rätt person.

Lön: Månadslön

Tillträde: Intervjuer sker löpande

Kontaktperson Capio

Enhetschef Jenny Andersson, Tel:076-050 40 73

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2021-12-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Landskrona
2021-12-23
Stockholms län
Capio Vårdcentral Rågsved
2021-12-10