Barnmorska till Ungdomsmottagningen, Capio Vårdcentral Sävja

Sista ansökningsdag: 2021-06-30   

Publicerades: 2021-05-31

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Sävja är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler.
Vi finns i södra delen av Uppsala med goda busskommunikationer från centrum.
Vi är totalt 34 medarbetare i 11 olika professioner som erbjuder ett komplett primärvårdsutbud till våra 10 000 listade patienter. Vi har ett nära samarbete med kommunen på våra äldreboenden och i hemsjukvården och vi är en del av Sävjas Familjecentral och Ungdomsmottagning.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi vill välkomna en Barnmorska till vår Ungdomsmottagning Sävja som ligger en trappa ovan vårdcentralen i Daneport.

Som barnmorska på en ungdomsmottagning innebär det ett mycket självständigt arbete men vi värdesätter även ett gott samarbete med mottagningen övriga yrkesgrupper.  Arbetet förutsätter ett stort engagemang och respekt för ungas livsvillkor. Vi arbetar utifrån ett salutogent perspektiv med ett normkritiskt förhållningssätt.

Dina arbetsuppgifter är preventivmedelsrådgivning, undersökningar ,provtagning för STI, smittspårning samt sexologiska frågeställningar.

Utåtriktad verksamhet mot skolklasser och andra grupper av ungdomar är också en del av arbetsuppgiften.

Vi arbetar i ett team med kurator och läkare i allmän medicin.

Kvalifikationer

Legitimerad Barnmorska med förskrivningsrätt och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på ungdomsmottagning och /eller har sexologisk kompetens.

Du skall kunna arbeta såväl  självständigt som i nära samarbete med Barnmorskemottagningen och kollegor, ha en positiv grundsyn och en genuin vilja att arbeta med ungdomar.

Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling genom utbildningar och specifika ansvarsområden. 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Citykliniken Landskrona
2021-07-17
Skåne län
Capio Qvinnohälsan Ystad
2021-06-25