Barnmorska

Sista ansökningsdag: 2021-06-25   

Publicerades: 2021-05-25

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Qvinnohälsan i Ystad är en barnmorskemottagning belägen i lokalerna för vårdcentral, Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad, med diabetessjuksköterska, astma/KOL-sjuksköterska, sjukgymnaster, socionom, BVC sjuksköterska, specialistläkare. Vi har även en specialistmottagning med gynekologi samt tandvård.Mottagningen ligger centralt med god kommunikation med stadsbuss, samt goda parkeringsmöjligheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som timanställd barnmorska kommer du bland annat arbeta med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även vara delaktig i föräldrautbildning, telefonrådgivning och STI-provtagning. 

Du skall vara flexibel och ha lätt för att komma med kort varsel, vid såväl korttids som långtidsfrånvaro. Van att arbeta i vårt journalsystem Obsterix ett måste 


Kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.


Övrig information

Timanställningen innebära att kunna arbeta på alla våra tre enheter i syd öst på orterna Ystad, Tomelilla, Simrishamn 

Inför ev tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50%

Lön: Timlön

Kontaktperson Capio

Christina Nilsson, Tel:0704-50 18 17

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Citykliniken Landskrona
2021-07-17
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2021-06-30